Laatste Berichten

02-12 17:08 Mammon
Dood

20-08 00:39 Marc.Vg
Brussel 11 September 2010 ...

25-07 22:53 Stichting B.O.M.
25-07-10|Obama kan NASA-h ...

25-07 22:47 Stichting B.O.M.
25-07-10|BP geeft toe te ...

25-07 22:39 Stichting B.O.M.
25-07-10|Grove schendinge ...

25-07 22:34 Stichting B.O.M.
25-07-10|2 procent van to ...

25-07 22:32 Stichting B.O.M.
25-07-10|Banken drijven p ...

29-06 04:48 Stichting B.O.M.
29-06-10|ChristenUnie: EU ...

07-06 20:44 Stichting B.O.M.
07-06-10|Britten krabbele ...

07-06 20:37 Stichting B.O.M.
07-06-10|Belastingverlagi ...

23-05 18:50 Stichting B.O.M.
23-05-10|Bodyscanners ver ...

23-05 18:36 Stichting B.O.M.
23-05-10|NASA-hacker niet ...

 
 
 
 
 
 


 


 

 
  Home     Merchandise   Informatie   Links   Forum  
 
Audio & Video


Luister nu gratis en live naar onder anderen Alex Jones (InfoWars.com & PrisonPlanet.com, ook te zien in Waking Life) op The Genesis Communications Network (GCNLive.com, Engels).

RealPlayer vereist (klik opnieuw op play als de ontvangst stopt).


In 'Terrorstorm' legt Alex Jones (InfoWars.com & PrisonPlanet.com) uit hoe zogenaamde 'False Flag'-operaties werken en wat voor een politieke gevolgen deze hebben. Leer hoe terrorisme wordt misbruikt om '1984' te realiseren (Engels).


Luister naar 'Club Class', een uitzending door BBC Radio 4 over de bijeenkomsten van de Bilderbergers in Parijs die plaatsvonden op 15 t/m 18 mei in 2003. Dit verslag bevat ook een korte samenvatting van de geschiedenis en de activiteiten van de Bilderbergers, evenals wat informatie over betrokkenen (Engels).


'The Corporation' (klik hier voor deel 2) geeft een goede uitleg van het globale kapitalisme en de wereldwijde gevolgen daarvan op de langere termijn. Echte 'businessmen' komen aan het woord en vertellen hoe het Westerse imperialisme werkt. Neem ook een kijkje op de website (Engels).


In de serie 'Het Grote Complot - De Wereld Verklaard' gaan de Moraalridders Muntz en Van de Wint op zoek naar de alomvattende verklaring van de wereld waarin we leven (Nederlands).


De 'Milieuridders' Rob Muntz & Paul Jan van de Wint bestrijden vanuit de studio misstanden op gebied van natuur, milieu en dierenwelzijn. Ze worden terzijde gestaan door ‘parttime-activiste’ Georgina Verbaan en de lieftallige Anna (Nederlands).


Kijk naar 'We... Unauthorized'. Arundhati Roy geeft onder andere haar bekende 'Come September' toespraak op 18 september in 2002. Muziekclips en videofragmenten vullen de bijna 'poëtische' toespraak mooi aan in deze documentaire (Engels met Nederlandse ondertitels).


Kijk naar 'Instant-Mix Imperial Democracy (Buy One, Get One Free)' waarin Arundhati Roy uitlegt hoe de wereld werkt en wat we kunnen doen voor een mooiere toekomst (Engels).


In 'The Story of Stuff' legt Annie Leonard op een speelse manier uit hoe ons huidige consumptieproces werkt, wat eraan mankeert en wat we kunnen doen om het beter te maken (Engels).


Kijk naar 'The MoneyMasters' (klik hier voor deel 2), een documentaire waarin men uitlegt hoe het systeem van banken, geld & macht werkt. Een uitgebreide geschiedenisles waarin wordt verteld hoe dit systeem door de eeuwen heen tot stand is gekomen en zich uitbreidde (Engels).


In 'Money as Debt' legt men uit hoe het huidige banksysteem werkt en hoe dit systeem tot stand is gekomen. Wat begon als een crimineel spel is tegenwoordig normaal. Leningen blijken geen basis te hebben, geld blijkt geen basis te hebben. Leer over de wereldwijde macht en invloed van de bank (Engels met Nederlandse ondertitels).


Vergeet niet te kijken naar 'America: Freedom to Fascism' door Aaron Russo (producer van The Rose, Trading Places en Wise Guys). Deze laatste film die hij maakte enkele maanden voor zijn dood gaat over het belastingsysteem en de wetgeving in de Verenigde Staten (Engels).


Kijk naar de documentaire 'Deconstructing the Myth of AIDS'. De vele misvattingen over het zogenaamde virus komen ter sprake, evenals hoe de farmaceutische industrie en de politiek samenwerken om een kunstmatige markt te creëren door middel van doelbewuste verspreiding van desinformatie. Leer hoe HIV/AIDS werkt volgens de huidige leer en waarom dat niet klopt (Engels).


In 'Vaccination - The Hidden Truth' (website) legt men uit waarom vaccinaties in veel gevallen schadelijk kunnen zijn op de langere termijn en hoe de gevolgen ervan overdraagbaar zijn aan de volgende generaties. De documentaire bevat ook wat inzichten op de redenen achter het feit dat vaccinaties nog steeds een standaard zijn in de westerse medische wetenschap (Engels).


Een drankje in de discotheek kun je tegenwoordig afrekenen via een chip in je arm, maar er is zelfs nog veel meer mogelijk. Netwerk gaat op zoek naar de voor- en nadelen van dit soort chip-implantaten. Kijk nu naar 'De robotman' door Erwin Otten en Marjan Moolenaar (Netwerk, 14 juni 2005, Nederlands)


Kijk naar 'The Elegant Universe' (NOVA), waarin men uitlegt hoe het universum werkt volgens de string-theorie. Science-fiction ontmoet science, leer over verschillende dimensies, parallelle universums en de ongekende mogelijkheden van alles om ons heen (Engels).


Kijk naar 'Equinox - It Runs on Water' (klik hier voor deel 2 en hier voor deel 3). Men toont en bespreekt uitvindingen die, buiten de gevestigde natuurwetten om, vrije energie kunnen opwekken. Ook vertellen de uitvinders over de stroefheid die zij ondervinden wanneer men tracht hun uitvindingen wetenschappelijk te verklaren (Engels).


In 'Heavy Watergate' leer je over de geschiedenis van het 'koude kernfusie' fenomeen. Dit fenomeen biedt mogelijk een oplossing voor de energiecrisis, doordat er bij de optreding van het verschijnsel meer energie wordt geproduceerd dan dat er wordt vereist. Leer over de energiemarkt, geld, macht, concurrentie en corruptie (klik hier voor deel 2, Engels).


Kijk naar 'Free Energy: The Race to Zero Point'. Hierin komen revolutionaire uitvindingen aan het licht die mogelijk de sleutel vormen tot het oplossen van de energie- en brandstofcrisis op aarde (Engels).


Kijk ook naar 'The Great Conspiracy - The 9/11 News Special You Never Saw', door en met media-criticus Barrie Zwicker (kijk voor meer informatie op greatconspiracy.ca). In deze News Special wordt uitgelegd hoe angst toegepast kan worden om politieke agenda's te promoten. Ook wordt er ingegaan op de politieke tactieken van de Bush-administratie (Engels).

Vergeet niet te kijken naar 'Painful Deceptions', gemonteerd en verteld door de crew van ReOpen911.org. Hierin worden harde vragen gesteld over de fouten en mankementen in het officiële '9/11 Commission Report' die tot zover nog niet zijn beantwoord door de Amerikaanse overheid (Engels met Nederlandse ondertitels).


Kijk naar 'Confronting the Evidence' door Jimmy Walter en de crew van ReOpen911.org. Hierin komen bekende mensen, internationale politici en verschillende experts aan het woord die kritische vragen stellen over de verklaringen van het officiële '9/11 Commission Report' (Engels).


Was de aanval van 11 september 2001 meer dan alleen een aanslag? Of had de regering Bush misschien ook belang bij de aanval? In TweeVandaag het relaas van twee oud-ministers, Michael Meacher en Andreas von Bülow. Beide trekken het voorgeschotelde verhaal van 9/11 ernstig in twijfel. Kijk naar '9/11: Aanslag of geschenk uit de hemel?' (Nederlands).


Nog meer merkwaardige feiten en onbeantwoorde vragen over wat er precies gebeurde op 11 september 2001. Kijk naar 'Loose Change 2nd Edition', waarin veel vergeten video- en audiofragmenten worden besproken (Engels met Nederlandse ondertitels).


In 'Loose Change - Final Cut' zijn aanvullingen op het vorige deel te zien. Er zijn nieuwe interviews en ophelderingen om het plaatje completer te maken. Ook gaat men wat dieper in op de politieke gevolgen van de 'aanslagen' en verschillende ondernemingen door het volk om duidelijkheid te krijgen van de Amerikaanse overheid (Engels met Nederlandse ondertitels).


Kijk ook naar 'Het complot van 11 september' met deskundigen van de TU-Delft, het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium en explosieven-experts (Zembla, 10 september 2006, Nederlands).


In '9/11 Mysteries - Demolitions' gaat men dieper in op de theorie dat WTC-torens 1 en 2 gevallen zouden zijn met behulp van explosieven. Er komen wat nieuwe vondsten en ontdekkingen ter sprake (Engels met Nederlandse ondertitels).


Kijk naar '9/11 - Press for Truth' waarin familieleden van de slachtoffers van 9/11 aan het woord komen over hun twijfels betreffende het officiële '9/11 Commission Report'. Ook worden de uiterst verdachte beslissingen van president Bush als reactie op de aanslagen besproken (Engels met Nederlandse ondertitels).

In '9/11 & The British Broadcasting Conspiracy' krijgt de BBC kritiek op de verslaggeving over de gebeurtenissen op 11 september. Volgens critici is de BBC niet eerlijk en worden er verkeerde vragen gesteld (Engels).


Kijk naar 'Who Killed John O'Neill?', een film over een man en zijn zoektocht naar de waarheid achter het globale terrorisme. Paranoia en schizofrenie staan centraal in dit kunstwerkje (Engels met Nederlandse ondertitels).

Kijk nu naar de clip van Osdorp Posse en D.C. Lama. In de clip 'Vragen aan George Bush' worden kritische vragen gesteld aan de Amerikaanse president. Het downloaden van dit bestandje kan enige tijd in beslag nemen (Nederlands).


Luister naar 'Het Ware Aardverhaal?' van onder anderen Def P (Osdorp Posse, Ramp Records), een rap/hoorspel-documentaire over de oorsprong en de toekomst van de mens. Mythe en wetenschap worden gecombineerd op een originele wijze (Nederlands).


Kijk naar 'In den beginne' door Bram Vermeulen (1946-2004, neem ook een kijkje op Vermeulenweethetbeter). Bram neemt ons mee in een reis door het verleden. Hij vertelt ons over de creatie van de mens en de motivatie daarachter (Nederlands).


Kijk naar 'Fastwalkers'. Hierin worden een aantal merkwaardige waarnemingen van UFO's en gerelateerde fenomenen besproken. Ook de gevaren voor de nationale en internationale veiligheid komen ter sprake, evenals de pogingen van verschillende luchtmachten om de objecten te onderscheppen (Engels).


In 'Close Encounters - Proof of Alien contact' bespreken diverse getuigen en experts het UFO-fenomeen en toont men materiaal dat de Roswell-zaak nieuw leven inblaast. Luister naar de schokkende onthullingen van gepensioneerd astronaut Gordon Cooper (1927-2004) en werp een blik op diverse stukken officiële documentatie (Engels).


Kijk naar 'Black Box UFO Secrets', een documentaire waarin een grote hoeveelheid aan gespreksverkeer tussen piloten en verkeerstorens wordt besproken, evenals ander UFO-gerelateerd materiaal (Engels).


In 'Out of the Blue' komen onder anderen voormalig-astronauten Gordon Cooper en Ed Mitchell aan het woord over buitenaardse beschavingen, hun ruimteschepen en de betrokkenheid van geheime organisaties. Ook krijgen we de mening te horen van internationale autoriteiten, experts en politici (Engels).